اما آیا باید از مس و ظروف مسی قلم کاری اجتناب کرد؟ خیر، بیشتر از یک علاقه مندان به خودرو نباید از خرید یک خودروی اسپورت خودداری کند.
اگر یک ماشین اسپرت میخواهید، اگر دوست دارید تجربه رانندگی با یک ماشین اسپرت را داشته باشید، اگر میتوانید هزینه کنید و مایلید برای یک ماشین اسپرت هزینه کنید، بله، مطمئناً برای خود یک ماشین اسپرت تهیه کنید!
میخواهم اضافه کنم که من شخصاً یک تابه مسی خوشساخت را به عنوان یک شیء زیبایی در آشپزخانه میدانم، مانند یک قطعه چدن قدیمی، و این کیفیت زیباییشناختی میتواند به خودی خود دارای ارزش باشد.
ارزشمند بودن آن می تواند به شما یادآوری کند که هنگام آشپزی توجه بیشتری داشته باشید و در نتیجه به شما در آشپزی بهتر کمک کند.
حداقل، اگر معنی را در قالب یک شی پیدا کنید و نه فقط توانایی آن برای انجام یک کار را پیدا کنید.
یکی از نکات کلیدی که باید در مورد مس بدانید واکنش پذیر بودن آن است.
اسیدهایی مانند سرکه و گوجه فرنگی می توانند مس را وارد غذا کنند. با گذشت زمان، مصرف مس می تواند مضر باشد.
به همین دلیل بیشتر ظروف مسی آستردار هستند، پوشش آن یکی از مهمترین نکاتی است که باید هنگام خرید قابلمه و تابه مسی در نظر داشت.
به طور سنتی، مس با قلع اندود می شد؛ قلع یک عنصر خالص است، مانند مس، و دارای برخی ویژگی های خارق العاده است.
اول، و مهمتر از همه به خاطر نقشی که به عنوان پوشش دارد، کاملاً بی اثر است قلع با اسیدها یا هر چیز دیگری که روی آن میپزید واکنش نشان نمیدهد.
دوم، و بسیار مهمتر، قلع به خودی خود به طرز چشمگیری نچسب است، بدون نیاز به چاشنی که همه ما تلاش می کنیم روی چدن بسازیم.
میتوانید یک تخممرغ را سرخ کنید، پنکیک بپزید، یا تکهای ماهی را به آرامی روی آن بپزید و در بیشتر موارد غذا نچسبد.